Klotterplanket

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.234.214.179.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
12 inlägg.
Realisten Realisten skrev den 1 augusti, 2019 den 01:32:
"Aktiviteterna här på klotterplanket har alltid varit endast osakligt skitsnack ändå,så varför grina över det?
Papi Raul Papi Raul skrev den 6 juni, 2019 den 08:54:
Nyhetsflödet här på klotterplanket verkar spegla övriga aktiviteter i kommunen, -det händer inte ett skit eller är på väg att läggas ner. Tyvärr...
Edabo Edabo skrev den 9 december, 2018 den 09:58:
Vi vet nu att vakterna talat med norrmannen från Magnor som förföljer kvinnor bl.a på centret. Men det är ju viktigt att drabbade personer anmäler detta om den norska idioten skulle fortsätta besvära andra människor.
Edabo Edabo skrev den 7 november, 2018 den 18:26:
Kan bara kommentera " Ch-bergsbo" att den man som anmälts för sexuella trakasserier på Charlottenbergs shoppingcenter är en annan person än mannen från Magnor som fortsätter jävlas med folk på bl.a centret.
En röst En röst skrev den 7 november, 2018 den 08:37:
Jag trodde att vi invånare i Eda gjorde klart att vi inte vill att Hel ska va m å styra Eda. Man kan undra om det är nån idé och gå å rösta när politikerna ändå gör som dom vill.
Gift kvinna Gift kvinna skrev den 4 november, 2018 den 20:34:
Vill påpeka att denna magnor bo som stalkar kvinnor även är på Lidl och Rusta,har även varit på hotellet och är riktigt äcklig....har själv råkat ut för denne man otaliga gånger.
Infödd Ch-bergsbo Infödd Ch-bergsbo skrev den 4 oktober, 2018 den 09:56:
Kan ju komplettera Edabo,s inlägg med att den Magnorbo som trakasserar kvinnor bl.a inne på Charlottenbergs shoppingcenter nu har anmälts för sexuella ofredanden/närmanden inne på centret enligt säkra källor. Nu återstår att se om ledningen på shoppingcentret agerar och avvisar denne person på livstid då han bara är ute efter att jävlas med kvinnor och många är drabbade. För man vill väl att centrets kunder ska få shoppa i fred utan att riskera såna sexuella påhopp eller ???? Görs inget borde detta meddelas Olav Thon direkt för han kanske har mer stake i sej isåfall.
Edabo Edabo skrev den 13 september, 2018 den 15:31:
Kan tillägga att den norska kvinno förföljaren även härjar på Konsum Storgatan och Biltema.Han har t.ex väntat på kvinnor utanför personalingången på Konsum när de slutat.Så det är flertalet drabbade och han är välkänd i Charlottenberg av många.Ändå får det fortsätta. Han ska vara bosatt i Magnor,men frågan är om han har nåt körkort då han är väldigt underlig. Han förföljer kvinnor och låtsas vara intresserad av varor i närheten och följer efter så fort kvinnorna lämnar affären osv.Han kan även vänta medan de är på toaletten.
Jagvillocksåvaramedochdiskuttera Jagvillocksåvaramedochdiskuttera skrev den 10 september, 2018 den 11:16:
Det verkar som om HEL har satt sin sista potatis :-)
Edabo Edabo skrev den 4 september, 2018 den 07:56:
Otroligt att den norsktalade "stalkern" kan fortsätta förfölja kvinnor inne på Charlottenbergs köpcenter. Han drar sej inte för att gå på kvinnor med barn heller. Vad gör väktarna ?? Avvisa honom för all framtid.
Jagvillocksåvaramedochdiskuttera Jagvillocksåvaramedochdiskuttera skrev den 10 juli, 2018 den 15:47:
Vad har hänt här på planken? Händer det inget? Med tanke på att det snart är val och jag har iallfall inte hört ett skit från våra folkvalda så borde det väl finnas en hel del att yttra?
Kalle Kalle skrev den 8 augusti, 2017 den 16:31:
Kul med nytt klotterplank .. Lite inlägg bara .. =)

 

 

Här kan du läsa inlägg i ”gamla klotterplanket”

 

 

Regler för Klotterplanket
Inlägg som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna, heller inte rena personangrepp. Argumentera gärna, men låt det inte spåra ur. Naturligtvis följer vi lagen och tar bort (eller redigerar)  inlägg som kan anses ha olagligt eller olämpligt innehåll. Det är inte heller tillåtet att uppmana till brott eller skildra brottsliga handlingar på olämpligt sätt. Anmäl till abuse@edaportalen.com om du tycker att reglerna på något sätt brutits.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!