Klotterplanket

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.224.247.42.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
6 inlägg.
Infödd Ch-bergsbo Infödd Ch-bergsbo skrev den 4 oktober, 2018 den 09:56:
Kan ju komplettera Edabo,s inlägg med att den Magnorbo som trakasserar kvinnor bl.a inne på Charlottenbergs shoppingcenter nu har anmälts för sexuella ofredanden/närmanden inne på centret enligt säkra källor. Nu återstår att se om ledningen på shoppingcentret agerar och avvisar denne person på livstid då han bara är ute efter att jävlas med kvinnor och många är drabbade. För man vill väl att centrets kunder ska få shoppa i fred utan att riskera såna sexuella påhopp eller ???? Görs inget borde detta meddelas Olav Thon direkt för han kanske har mer stake i sej isåfall.
Edabo Edabo skrev den 13 september, 2018 den 15:31:
Kan tillägga att den norska kvinno förföljaren även härjar på Konsum Storgatan och Biltema.Han har t.ex väntat på kvinnor utanför personalingången på Konsum när de slutat.Så det är flertalet drabbade och han är välkänd i Charlottenberg av många.Ändå får det fortsätta. Han ska vara bosatt i Magnor,men frågan är om han har nåt körkort då han är väldigt underlig. Han förföljer kvinnor och låtsas vara intresserad av varor i närheten och följer efter så fort kvinnorna lämnar affären osv.Han kan även vänta medan de är på toaletten.
Jagvillocksåvaramedochdiskuttera Jagvillocksåvaramedochdiskuttera skrev den 10 september, 2018 den 11:16:
Det verkar som om HEL har satt sin sista potatis :-)
Edabo Edabo skrev den 4 september, 2018 den 07:56:
Otroligt att den norsktalade "stalkern" kan fortsätta förfölja kvinnor inne på Charlottenbergs köpcenter. Han drar sej inte för att gå på kvinnor med barn heller. Vad gör väktarna ?? Avvisa honom för all framtid.
Jagvillocksåvaramedochdiskuttera Jagvillocksåvaramedochdiskuttera skrev den 10 juli, 2018 den 15:47:
Vad har hänt här på planken? Händer det inget? Med tanke på att det snart är val och jag har iallfall inte hört ett skit från våra folkvalda så borde det väl finnas en hel del att yttra?
Kalle Kalle skrev den 8 augusti, 2017 den 16:31:
Kul med nytt klotterplank .. Lite inlägg bara .. =)

 

 

Här kan du läsa inlägg i "gamla klotterplanket"

 

 

Regler för Klotterplanket
Inlägg som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna, heller inte rena personangrepp. Argumentera gärna, men låt det inte spåra ur. Naturligtvis följer vi lagen och tar bort (eller redigerar)  inlägg som kan anses ha olagligt eller olämpligt innehåll. Det är inte heller tillåtet att uppmana till brott eller skildra brottsliga handlingar på olämpligt sätt. Anmäl till abuse@edaportalen.com om du tycker att reglerna på något sätt brutits.