Kloka kvinnors bästa citat

Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd. – Tove Jansson

De är roliga, vassa, ironiska, sorgliga och humoristiska – den stora mängd citat som är samlade i denna vackra presentbok, stilenligt illustrerad med fina foton. Citaten kommer från kända såväl som okända kvinnor.

Kloka kvinnors bästa citat funkar i alla sammanhang; att ha framme på soffbordet för att den är så fin, som gå-bort-present på tjejmiddagen och till gamla moster som behöver muntras upp. Och är så klart den perfekta presenten till Mors dag och studentuppvaktningen!

Några av citaten ur boken:
Om männen vore så stora älskare som de själva tror skulle vi kvinnor aldrig få tid att lägga håret. – Marlene Dietrich

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken. – Joan Rivers

Min tränare sa att jag springer som en flicka och jag svarade att om han springer lite fortare så kan han också göra det. – Mia Hamm

Se bifogan för exempel ur boken.

Malou Holm är grafisk formgivare och formger bland annat böcker, tidningar, trycksaker och affischer. Hon har formgivit – och även fotograferat – ett stort antal böcker, däribland Saltå Kvarn, Sweet Dreams, Tjejmiddag, Rosendals Trädgård, Teaterns kläder med flera. 2009 kom bästsäljaren Starka kvinnors kloka citat (Tivoli) och den nya boken Kloka kvinnors bästa citat är en uppföljare till denna omtyckta presentbok.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!