Kändisarna kunskapstävlar i nya storsatsningen Alla mot alla med Filip och Fredrik

Foto: Stina Stjernkvist / Kanal 5

De är kända. Men hur allmänbildade är de? Har de koll på vad som händer i Sverige och världen i stort? I Kanal 5 och Dplays nya storsatsning Alla mot alla med Filip och Fredrik tävlar fjorton av våra mest folkkära kändisar i en stenhård kunskapskamp. Tävlar gör bland annat Alex och Amanda Schulman, Rickard Olsson, Ebbot Lundberg samt Idoljuryns Kishti Tomita och Alexander Kronlund, och programmet leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Nu är det upp till bevis i Sveriges hårdaste – och roligaste – kunskapsbattle, varje måndag till torsdag kl 22 på Kanal 5 och Dplay med start den 4 mars.

Nu har det blivit dags för Sveriges kändiselit att gnugga geniknölarna. På vardagkvällarna i Kanal 5 och Dplay i vår får du som tittare se när sju kändislag tävlar i nya och rafflande tävlingsprogrammet Alla mot alla med Filip och Fredrik. Domare och programledare är som namnet antyder Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, själva meriterade tävlingsmänniskor med bland annat egna succéprogrammet Vem kan slå Filip och Fredrik på CV:t.

– Jag och Filip älskar kunskapstävlingar i alla former och har längtat efter att skräddarsy vår egen variant för TV. Allmänbildningen kommer självklart att stå i centrum men vägen fram till själva frågorna blir roligare än man kanske är van vid. Ämnena blir lite annorlunda också, som momentet ’Lever den jäveln?’ som testar om de tävlande vet om en känd människa är död eller levande. Sen har vi förstås en hel säck full av andra roligheter. Det här blir fan toppen, säger Fredrik Wikingsson.

I varje avsnitt möts två lag, och varje poäng kan bli avgörande. Bara fyra lag kan gå till semifinal, och bara ett kan stå som slutlig vinnare när det tjugofjärde och sista avsnittet har sänts. Deltagare är bland annat Alex och Amanda Schulman, Rickard Olsson, Ebbot Lundberg, Idoljuryns Kishti Tomita och Alexander Kronlund, Erik ”Jerka” Johansson, Emma Molin, Emma Frans och Hanna Hellquist.

– Vi och tittarna är otroligt förtjusta i tävlingsprogram, och här har vi ett perfekt och unikt nytt tillskott i genren. Med Filip & Fredrik vid rodret, och ett gäng oerhört vinnarsugna tävlande kändisar i burarna, så har vi alla ingredienser för ett otroligt spännande och roligt program på vardagskvällarna på Kanal 5 och Dplay i vår, säger Axel Eriksson, innehållsdirektör Discovery Networks Sweden.

Alla mot alla med Filip och Fredrik sänds måndag till torsdag kl 22.00 på Kanal 5 och Dplay med premiär måndag den 4 mars.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!