Jobba smartare – inte mer

Cirkulärt ledarskap är en bok för dig som vill jobba smartare – inte mer. Den handlar om hållbar, framgångsrik förändringsledning – kort sagt hur man får saker att hända utan att köra slut på sig själv.

Cirkulärt ledarskap är en bok för dig som vill jobba smartare – inte mer. Den handlar om hållbar, framgångsrik förändringsledning – kort sagt hur man får saker att hända utan att köra slut på sig själv. Om hur man etablerar strategier för att behålla fokus på det som är viktigt och ständigt fylla på med ny energi. Och om hur man står stadig i sig själv och i sitt ledarskap även när det blåser som värst.

Om författaren:
Frida Lundh har lång erfarenhet på ledande positioner inom internationella mediekoncerner och har bland annat varit försäljningsdirektör inom Schibsted-koncernen och vd för mediebyrån PHD. Hon är idag verksam som senior rådgivare på konsultbolaget Curamando och som utbildare och föreläsare.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!