Intensivare orgasm med G-punktsstav

g-punkt

Forskning visar att mellan en fjärdedel och en tredjedel av alla kvinnor inte eller sällan får orgasm vid samlag. Bara en kvinna av tio får alltid orgasm. Desto färre har upplevt G-punktsorgasm. Med hjälp av en G-punktsstav kan fler hitta den omtalade erogena zonen och uppleva maximal njutning.

G-punkten sitter några centimeter in i slidan mot magen. Genom att hitta och stimulera området kan kvinnan få uppleva en annorlunda och intensivare orgasm i jämförelse med en klitorisorgasm.

– Leta efter G-punkten när du är rejält upphetsad, gärna strax innan, eller efter, en klitorisorgasm. Då är insidan av slidan mjuk, och "redo", säger Lis Jacobsson, rådgivare och pressansvarig på Lustjakt som under många år byggt upp ett gediget kunnande kring lust och glädje.

G-punkten kan kännas lite skrovlig på ytan. Om du är upphetsad så svullnar hårdnar området vilket gör det lättare att hitta. Området behöver ofta lite kraftigare stimulering än andra ställen på könet. Du kan till exempel trycka, massera eller dra med fingrarna längst slidans framvägg. Men det mest effektiva är en G-punktsstav.

– En böjd stav gör det lättare att hitta och stimulera G-punkten. Mitt främsta tips för att uppleva maximal njutning är G-punktsstaven Slimline G midi purple. En pulserande och vibrerande G-punktsstav med sju olika vibrationsval, säger Lis Jacobsson.


 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!