Ifrågasätter behandlingen av partikamrat

michael_johansson

I ett pressmeddelande skriver Michael Johansson, ledamot i Eda Arbetarekommuns styrelse att han vill klargöra att Eda Arbetarekommuns styrelse består av fler personer än Hans-Peter Jessen och minst fyra av dessa har ej vidtalats före det pressmeddelande som skickdes ut av Jessen i förra veckan. Så med andra ord står styrelsen inte bakom detta, om inte vi avsatts vill säga, skriver Johansson.

Michael Johansson personligen tycker att man inte går ut i pressen med interna stridigheter utan sköter dessa internt. Men nu har Hans-Peter Jessen valt detta sätt att sköta det på, skriver han.

Johansson har inte haft några synpunkter på att Eda Arbetarekommun adjungerar en sekreterare till styrelsen, däremot har han synpunkter på ärendehanteringen gällande ny webb och facebook ansvarig.

Hans-Peter hänvisar till konstitueringen av styrelse, då är det lite anmärkningsvärt att det fanns två ärenden på dagordningen, både konstituering och ansvaring för webb och facebook.

Under punkten Ansvaring för webb och facebook ifrågasatte Johansson om Mattias var informerad om att han skulle bli av med sitt uppdrag, då detta var andra gången Mattias skulle väljas bort från ett uppdrag, men Jessens svar på detta var att han tänkte prata med honom om det på mötet, "men nu var han ju tyvärr sjuk!".

Jessen fick i uppdrag att meddela Mellgren att han valts bort från uppdraget, men Johansson talade med Mattias Mellgren dagen efter mötet om detta, men inte Jessen.

Först åtta dagar efter mötet meddelar ordförande Hans-Peter Jessen via mail att Mattias uppdrag upphört. Mattias har vid tidigare tillfälle haft uppe på medlemsmöte i Eda Arbetarekommun att han känt sig mobbad av någon ledamot. Detta har dock inte tagits på allvar av ordförande Hans-Peter Jessen.

Vill klargöra att jag absolut inte har något emot den nu adjungerade sekreteraren och webb/facebook ansvarige, skriver Johansson och Mattias har kvar sitt uppdrag i Åmotfors S-förening som webb och Facebookansvarig..

Detta handlar endast om behandlingen av vår partikamrat som borde gått att sköta på ett sätt som inte sårar medmänniskor. Mattias Mellgren har mitt fulla förtroende avslutar Johansson.

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!