Hur man bär Camisoles (Linne-topp) Korrekt

För kvinnor där ute som vill se ut på sitt absolut bästa, med stolthet i sitt utseende, speciellt med vad du bär, är detta helt enkelt ett måste. Talar från egen erfarenhet kan jag berätta att vi är bortskämda med val när det kommer till kläder. Jag har slösat många timmar på internet på natten, bläddra igenom hemsida efter hemsida för att försöka hitta den perfekta ensemble, bara för att finna mig själv allt mer och mer frustrerad. Du förstår, medan det är sant att vi har mer alternativ där ute än vi någonsin kunde föreställa oss, är det en helt som inte lever upp till våra förväntingar. Så småningom, efter flera vredesutbrott och ett par glas vin, snubblade jag över Vogeni, och slutligen visste att jag hade hittat ett företag som jag kunde lita på, som har all de perfekta kläder för alla tillfällen. Det visade sig att jag under tiden jag surfade på nätet för linnetoppar så snubblade jag över Vogeni, och resten, som de säger, är historia. Vogeni lagerför några av de vackraste och mest majestätiska Camisoles (linnen) du någonsin kunde önskat, och som en extra bonus är deras priser mycket prisvärd, och deras personal är vänlig och hjälpsam. Att hitta din dröm Camisole är dock svårt, eftersom du behöver veta hur man bär den på rätt sätt om du vill få bästa resultat. Om du inte är riktigt säker på hur du ska bära ett Linne, kommer jag att dig i denna följande artikel. Ta tag i ett glas vin, dra fram en bekväm stol, och låt oss titta på hur du kan bära ett Linne på rätt sätt.

Vad är Camisoles? – Innan jag prata med dig om hur du kan göra en Camisole att se ännu sexigare ut på dig själv, ska jag först se till att du vet exakt vad en Camisole är. I grund och botten är det ett Linne, vilket du kan höra som kallas Cami, är en mycket tunn klänning eller topp som vanligtvis bärs av kvinnor som ett underplagg. Typiskt Camisoles täcker midja, hela vägen upp till bysten. Tänk på en Camisole som en tunn top och du är på rätt spår. Nu är det så att vissa kvinnor bär Cami tops för att hjälpa till att lägga ner lite i vikt för att deras kläder och vad de bär på utsidan, medan andra kan bära dem under en topp för att förhindra att se igenom. Medan du förmodligen inte ge din partner en glimt av bra saker, du kommer förmodligen att rita linjen på fullständiga främlingar. De flesta Cami toppar ger inte stöd för bysten, även om det nu finns design med extra stöd, så de bokstavligen kan bäras under dina kläder som en bh. Jag har aldrig burit en Cami som en behå, men jag har erfarenhet att de är mycket bekväma och stödjande. Som ni vet, är mode och trender ständigt föränderliga, och tack vare en förändring i stilar på 90-talet, började kvinnor bära Linne-toppar som ytterplagg, och om de bärs på rätt sätt, ser det riktigt bra ut. Camisole toppar kan göras från ett antal material, men bomull, silke och polyester är några av de vanligaste och mest populära.

Hur man bär en Camisole

Nu ska jag dela ett par tips för att hjälpa dig att bära ett Linne för att se ut på absolut bästa sätt. Kom ihåg att bara du kan bestämma vad du bär och hur du klär dig, men om du letar efter en Camisole topp, bör dessa tips vara användbar.

Var inte rädd för att gå inte bära behå – Då de flesta Camisole toppar är gjorda av tunna material, är det en hel del kvinnor där ute som känner sig tveksamma till att bära dem utan behå. Att klä sig i en tjock och otymplig behå med ett tunt linne toppen, kommer dock inte att ge dig ett mycket önskvärt utseende. På grund av detta, kanske du vill överväga att gå utan behå med din camisole, om du är säker på att du kan klara av den looken. Vad jag vill säga är, om du väljer att inte bara behå med din camisole, försöka att undvika det kalla vädret, om du förstår vad jag menar.

Överväga en cami med inbyggt stöd – Om du inte är modig nog att bära ett linne utan bh, eller kanske om du bara vill att dina bröst ska stödjas på samma gång, överväga att bära ett linne med inbyggt stöd istället. Som jag var inne på innan, vissa camisoles har utformats med inbyggda kupor och stöd för dina bröst, så de fungerar i princip precis som en bh. Detta är en bra kompromiss för att folk som inte är säkra på om de är bekväma att bära ett linne i det offentliga utan behå.

Välj färger som du föredrar – När kvinnor bär linne toppar, särskilt för underkläder, som de ofta inte betalar mycket uppmärksamhet till färg, eftersom de känner att toppen i sig bärs under sina vanliga kläder, så skulle det inte vara mycket pekar på att välja en bra färg då ingen skulle se det. Detta kan vara sant, men om du bär en cami i en färg som du inte tycker om, oavsett hur bekväm du känner dig, kommer det fortfarande att bråka med din positiva vibbar och du kommer inte att känna full nytta av den. Om du inte gillar vad du bär, kommer detta att dra ner din aura och kommer att resultera i att du ger ut negativ energi, och ingen kommer att gilla det.

Välj färger som kompletterar din outfit –En annan mycket viktig sak att tänka på när du bär en camisole toppen, är färgerna på din nuvarande outfit. Du förstår, om du är klädd i en linne topp under en kavaj, på arbetsplatsen, kanske? Du behöver färger som förgyller din kavaj och kjol eller byxor. Typiskt att du verkligen inte kan gå fel med vit eller gräddfärgad camisoles om du bär dem med en mörk kavaj eller byxa kostym, som svart och vitt, eller mörka och grädde, färger går mycket bra. Du kan dock gå får något lite modigare om du vill, och kanske använda färger som är lite ljusare. Blått och grönt fungerar mycket bra, då de kan verka professionella, men ändå sexiga och sofistikerade på samma gång.

Använd en krämfärgad cami med svarta utsvängda byxor – Nu behöver du den riktiga figuren för att dra nytta av detta utseende, men om du har det, oj så bra du kommer att se ut. Jag har inte denna figur tyvärr, men jag vet att massor av kvinnor att har det, och ja, det gör att jag i hemlighet hatar dem ibland. För elegant, men ändå retrokänsla, så fungerar en kräm eller pastell cami otroligt bra med svarta utsvängda byxor, då denna look fungerar, så kan du bära den för i princip alla tillfällen. Idealiskt fungerar denna lok bäst för dig med långt hår, en ganska liten byst, och tydliga halsben och axlar. Avsluta utseende med några tjocka solglasögon och du kommer att avundas av alla dina vänner/kollegor.

Bli sexig i sovrummet med en camisole – Kom ihåg, en av de mest tilltalande saker om Camisole toppar, är det faktum att de är så mångsidiga då de kan bäras vid i princip alla tillfällen. För tider när du vill känna dig mer sexig vid läggdags, även om du är ensam, kan en camisole göra underverk. Bara kasta på en uppsättning av sexiga underkläder, ett linne toppen, ingen bh naturligtvis, och kanske koppla ihop den med en silke kimono-klädnad. Detta kommer att se otroligt sexigt ut, och vad mer, det är också vansinnigt bekväma för avkoppling efter en hektisk dag, liksom att sova i.

Om du har större figur, tro inte att du är utelämnad– Okej, jag är i god form. Det enda problemet är att den form som jag är i, är en rund sådan. Jag är inte den tunnaste av tjejer, och det har gjort att jag känner mig ganska utelämnad ibland. Men när det kommer till min älskade camisoles, tack och lov finns det fortfarande massor av stilar för mig att välja från. Du förstår att då camisoles visar upp en hel del av huden runt bysten, bröst och axlar, är det inte alltid det mest smickrande utseende. Men om du väljer en mer avslappnad passform som är ruggig och kanske lite mer floaty, kommer detta att hjälpa att få det att se naturligt ut, och ge dig mycket mer av en smickrande look.

Bär inte ett linne med snäva jeans – Såvida du inte är absolut säker på att du kan dra av detta mycket 80-taliga utseende, mitt råd skulle vara att undvika åtsittande jeans som pesten om du är klädd i ett linne. Detta utseende kommer att göra väldigt lite för dig så håll dig till kjolar och jackor eller kavajer.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!