Huawei presenterar nya flaggskeppsprodukten Ascend P7

huewei

Huawei presenterar i dag sin senaste flaggskeppsprodukt – den efterlängtade mobiltelefonen Huawei Ascend P7 som är fullspäckad med intressanta funktioner, snabba anslutningar och en design som är i en klass för sig. Mobiltelefonen har en 5-tums full HD-skärm, en 8 megapixelkamera på framsidan och en 13 megapixelkamera på baksidan samt den senaste versionen av det intuitiva gränssnittet Emotion UI 2.3.

– Excellence with Edge är parollen för nya Huawei Ascend P7 och det stämmer verkligen. Vi har fokuserat på användarvänlighet samtidigt som vi tar kameraupplevelsen till en helt ny nivå. Vår nya flaggskeppsmodell slår de flesta andra på fingrarna när det gäller design, smidighet och prestanda och ger verkligen mycket smartphone för pengarna, säger Oscar Fernandez Thunström, försäljningschef på Huawei Device Sverige.
 
Omdefinierar hantverket
Huawei Ascend P7 har utrustats med Corning Gorilla Glass 3 på fram- och baksidan för extra hållbarhet. Detaljrikt och skarpt mediainnehåll visas på den 5-tums stora full HD-skärmen som har en upplösning på 1920 x 1080, 445ppi och 16:9 aspect ratio. P7 sticker också ut designmässigt, och är endast 6.5 mm tunn och är därmed den tunnaste 4G-mobilen på marknaden. Mobilens baksida har sju lager och en mönstrad yta med struktur.
 
Omdefinierar kameraupplevelsen
Tack vare funktioner som Image Signal Processer (IPS), IMAGESmart 2.0 och en bländaröppning på f/2.0 blir bilderna i den 13 megapixel utåtriktade kameran både detalj- och färgrika dygnet runt – ute som inne. Med fjärde generationens Sony BSI-sensorer får användaren en bättre mobilupplevelse även vid sämre ljusförhållanden.  För att inte missa minnesvärda och spontana stunder har Huawei Ascend P7 också utrustats med en funktion som gör användaren redo att ta en bild på 1.2 sekunder. Genom att enkelt dubbelklicka på volymknappen går Ascend P7 från viloläge direkt till fotografering.
 
Den inåtvända 8 megapixel-kameran kommer med en panoramafunktion samt automatisk ansiktsförbättring när ”beauty mode” är påslaget. Användaren kan även skapa en selfie-video i 1080P HD-videouppspelning. Huawei Ascend P7 har dessutom en inbyggd spegel- och förhandsvisningsfunktion för den perfekta selfien. För att addera en extra dimension till bilderna erbjuder Huawei Ascend P7 möjligheten att ta ett så kallat ”Voice Photo”, där en tio sekunders ljudfil kan laddas upp tillsammans med bilden. Dessutom gör Huaweis patenterade IPS-lösning det möjligt för användaren att reglera autofokus, vitbalans, exponering och brusreducering vid fotografering.

Omdefinierar anslutnings- och batteriprestanda
Huawei Ascend P7 erbjuder snabb 4G -hastighet och den dubbla antennen medför förbättrad mottagning i alla lägen. Ascend P7 erbjuder också en lösning där mobiltelefonen automatiskt växlar mellan tillgängliga nätverk, vilket stabiliserar anslutningen även vid svag signalmottagning för att minimera batteriförlust.
 
Det robusta 2 500 mAh litium polymer-batteriet möjliggör användning under längre perioder utan att behöva oroa sig för att strömmen ska ta slut. Dessutom har P7 en strömsparfunktion där användaren enkelt kan stänga av applikationer som ligger i bakgrunden och förbrukar ström i onödan. När batteriet befinner sig på 10 procent går Ascend P7 in i ett energisparläge som dimmar ner skärmen och gör att endast de grundläggande funktionerna i telefonen så som röstsamtal, sms och kontakter fungerar.

Omdefinierar användarupplevelsen

Huawei Ascend P7 tar användarupplevelsen till en helt ny nivå. Det lättanvända gränssnittet Emotion UI 2.3 gör det enkelt för användaren att växla mellan de två varianterna Simple UI och standard Emotion UI, vilket gör den perfekt för den rutinerade smartphoneanvändaren så väl som för nybörjaren. Det är enkelt för användaren att personifiera sin P7, både låsskärmen och hemmaskärmen är anpassningsbara.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!