Hittar två kroppar på semestern

Utredaren Amos Deckers semester får ett abrupt slut när han hittar två döda kroppar i ett nedbrunnet hus…

Amos Decker, utredaren som inte glömmer något, följer med sin vän Alex Jamison till småstaden Baronville för att hälsa på Alex familj. Men semestern varar inte länge. Plötsligt står grannhuset i brand, och till sin förfäran upptäcker Decker två kroppar i huset.

Branden är inte dödsorsaken…

Decker och Jamison bestämmer sig för att undersöka detta närmare men stöter på motstånd direkt, både från den lokala polisen och från invånarna. Morden visar sig vara toppen på isberget, och händelserna i Baronville verkar ha kopplingar till något större.

Vad är det egentligen som döljer sig bakom småstadsidyllen? Och hinner Decker ta reda på sanningen innan fler oskyldiga drabbas?

Morden i Baronville är den fjärde delen i Baldaccis serie om FBI:s utredare Amos Decker.

Sagt om Baldaccis tidigare böcker:

Baldacci trycker gasen i botten, ökar spänningen och visar att han är en mästare både på att skriva thrillers och konstruera konspirationer.”
– DAST Magazine

Med ett blixtsnabbt tempo, fängslande karaktärer och otroliga vändningar genom hela boken, håller Attentatet fast din uppmärksamhet från första till sista sidan.

– The Times-News

I sitt fack är Baldacci en mästare!
– MinaBoktips.se

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!