Hela middagen på grillen!

Foto: Ulf Huett

Per Ehrlund, en av Sveriges bästa och rutinerade grillare, är tillbaka med en ny glödhet, grillbok där långt mer än konsten att grilla en köttbit till perfektion lärs ut. Här lagas också mustig böngryta, helgrillad fisk, tacos med hemgjorda majstortillas, rökta rotsaksgratänger, low and slow-klassiker som short ribs och kycklingvingar, Louisiana-inspirerade bbq-såser och mycket mer – allt på gallret till en vanlig grill. Det är enkelt, det blir otroligt gott och du slipper vändorna till köket.

Så samla vändorna runt glöden, dra igång en skön spellista och ladda grillen med allt du gillar. För ALLT går att grilla – och kombinera lite som du vill.

Din grill, din glöd, du bestämmer!

Per Ehrlund är en av de mest anlitade grillinstruktörerna som finns i Sverige. Reser landet runt och håller kurser och inspirerar med sin gedigna grillerfarenhet. Han har också vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, tävlat både i SM och VM. Per har också medverkat i olika produktioner både i teve och radio. Det här är Pers andra grillbok efter succén med Grilla på riktigt!

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!