Gyllene Regler för att Ge Underkläder

Det finns gott om socialt accepterade gånger då du kan ge underkläder som en gåva. Möhippa, samt andra event där kvinnan står i centrum, och även födelsedagar fungerar helt okej. Men allt för ofta ges underkläder som ett skämt eller något man kan skratta över (och kanske genera mottagaren något). Det behöver inte vara så. Om du är nära med dina vänner finns det ingen anledning att du inte kan lägga en liten tanke till att ge underkläder som passar deras personlighet.

Det kan vara svårt att begränsa dina val när man har en hel butik fylld med sexiga underkläder till sitt förfogande. Att ge något för riskabelt kan vända det särskilda ögonblicket till ett skämt medan missbedömningen av din vän kan sluta med att din gåva hänger längst bak i garderoben i flera år.

Att köpa underkläder för din tjej kan vara oerhört skrämmande. Trots allt att hitta något som inte passar hennes kroppstyp eller personliga stil kan vara en öppen inbjudan för en snabb och smärtsam död. Med detta dödliga faktum i åtanke, är det viktigt att ta sig tid att hitta något som är intill perfekt, och om du gör detta, kommer du att belönas. Så, eftersom att din barndom tog upp ämnet ”blommor och bin” och mest troligt inte tog upp något som har att göra med ”Victoria’s Secret”, är vi här för att tala om för dig hur du köper underkläder för hennes kroppstyp.

Grunderna

Skaffa rätt storlek.

Om det finns en tumregel när man köper underkläder, är det att få till rätt storlek till henne. Om du köper något för litet, kommer hon att veta att du inte gjort någon hemläxa (men hon kan bli smickrad); om du köper något för stort, ja då har du stora problem eftersom det innebär att du tror att hon är större än hon verkligen är. För att hitta det som passar bäst av underkläder för hennes kropptyp, måste du helt enkelt göra din läxa och göra din forskning genom att kolla hennes underkläder och undersöka etiketterna och se vad dem säger. Var medveten om att det inte fungerar så enkelt som S, M & L. Du kommer att behöva hennes behå kupstorlek och hennes underklädersstorlek för att köpa underkläder för hennes kropptyp. Och om du köper strumpor, tänk på att de finns i olika storlekar baserat på höjd.

Förstå hennes stil

Om din tjej älskar sött rosa med blommor, att köpa henne en svart läderkorsett kommer nog inte gå hem direkt. Om hon älskar sexiga röda och svarta spetsar, kan ett fräckt par baby blue booty shorts få henne att stråla. Hennes stil är viktigt, så gör det rätt; lika mycket som hon kommer att njuta av din omtanke, kommer hon om hon inte gillar det, sannolikt inte att använda underkläderna och de kommer glömmas bort när det ligger längst in i garderoben. Dina dåliga val kan äntligen få se ljuset om hon bestämmer sig för att drar ut lådan för att visa sina väninnor hur galen du är, men detta är så klart inte vad du är ute efter. Att hitta henne något som hon kommer att älska att visa upp kan vara en av de bästa investeringar man kan göra, så ta din tid och gör det bra.

Goda Råd för att Ge Underkläder som en Gåva

Tänk Som en Kvinna

Du kanske tror att det är lätt att genomföra detta om du är själv men när det kommer till intima kläder för kvinnor kan det lätt bli lite känsligt. I stället för att gissa, försöka att föreställa dig den typ av underkläder som du skulle vilja få. Är du rolig och flörtig? Prova med en matchande topp och kjolset. Är du ett fan av klassiska stilar? Underkläder med hög midja ger det eleganta ”Golden Age of Hollywood” -stilen tillbaka till sovrummet (och smickrar även större kvinnor). Uppskattar du komfort och gullighet framför allt annat? En trevlig babydoll kan vara alternativet som funkar för de gånger man ska ta sig en tupplur eller när man vill ha det lite skoj i sängkammaren.

Ha Tillfället i Åtanke

Om du ger underkläder för särskilda tillfällen, försök se till så att du får in temat i din gåva. Till exempel, om din kompis ska gifta sig, då är eleganta brudunderkläder något som hon kan ha under den perfekta klänningen (och i bröllopssviten efteråt). Å andra sidan, om hon firar en skilsmässa, kanske mindre, sexiga trosor inte precis vad hon behöver för att glömma alla de jobbia minnena.

Jobba med din fantasi

Om dina vänner är lite mer frigjorda (eller kanske tycker om rollspel) kan en rolig vuxenkostym säkert göra ett intryck. Från sagokostymer till skolflicka kostymer till ”traditionell” sexig sjuksköterska kostymer hjälper till att låta sin fantasi flöda.

Varför inte ge en ”Pargåva”

Om evenemanget du köper till är parteman (en jubileumsfest) kan du krydda upp saker och ting för både dina vänner genom att ge dem underkläder—oavsett kön. Ge en gåva till båda eller ge höfthållare och andra strumpor. Blanda, och åter blanda.

Sexiga Underkläder Behöver inte Vara Dyra

Det är tanken som räknas, eller hur? Om du ger din flickvän en söt bit underkläder så behöver hon inte veta att det kom från den billigare delen av butiken (Som kommer att bli din lilla hemlighet). Du kan alltid besöka nätbutiker som Vogeni.se där du utan tvekan kommer att hitta underkläder till bästa pris.

Ha Kul och Koppla av!

Att ge sexiga underkläder ska vara roligt. Precis som alla andra presenter du kan ge, bör du inte oroa dig för mycket om vad mottagaren kommer att tänka om du har lagt en extra tanke i den gåvan du tänker att ge bort. De kommer med största sannolikhet att älska gåvan. Och medan du shoppar kan du köpa dig en liten sak för dig själv också. I slutändan behöver du komma ihåg att inte ta allt på alltför stort allvar, vilket bara kommer leda till att du inte tittar efter underkläder över huvud taget. Så med lite lättja och de punkter vi precis har tagit upp, bör leda till framgång i ditt äventyr efter de perfekta underkläderna.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!