Gråa golv – den nya golvtrenden?

golv

Ljusa, vita trägolv har länge varit populära. Det finns därför en mängd golv med olika vita kulörer att välja mellan, redo att matchas med möbler och inredningen i hemmet.

Men nu är en ny kulör på väg att utmana de vita golven. De grå golven är på väg att ta allt större plats marknaden. Det är egentligen inte så överraskande eftersom grått i alla tänkbara nyanser har hittat hem till våra väggar, till möbler och prylar, och nu slutligen även till golven. Grått är, precis som vitt, en tacksam kulör som passar bra ihop med nästa alla andra färger, viket är till stor hjälp när man inreder hemmet.

I Tarketts sortiment finns en rad olika gråa trägolv att välja mellan. Du har möjlighet att välja mellan olika träslag, stavbredder och sorteringar. Träslaget och ådringen påverkar utseendet och känslan och framför allt den gråa framtoningen. 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!