Garmin presenterar en ny serie färdkameror

Garmin presenterar nu nya Dash CamÔ 46/56/66W och Dash Cam Mini. Tack vare en mängd olika valmöjligheter, som kompakt design, högupplöst video, extra brett synfält, GPS och röststyrning kan du enkelt hitta en Garmin dachcam i den nya serien som är skräddarsydd för just dina specifika behov. Vill du registrera trafiken vid en högtrafikerad vägkorsning eller fånga de viktigaste detaljerna på vägen i högkvalitativ HD-video? Inga problem. Intresserad av att dokumentera exakt tid och plats när en incident har inträffat? Garmins färdkameror med inbyggd GPS täcker upp för dig även där. Letar du efter en kompakt, diskret färdkamera som fint smälter in i fordonet utan att vara i vägen? Med den ultrakompakta Dash Cam Mini, som är lika liten som en bilnyckel, fixar Garmin det med.

– Det mest spännande med Garmins nya färdkameror är hur de förstärker och finjusterar detaljerna vilket gör dem till fantastiska verktyg vad gäller förarvarningar, användarvänlighet och design, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Oavsett om det handlar om enkelheten i den lilla Dash Cam Mini eller Dash Cam 66Ws expansiva 180 graders synfält som fångar mer av omgivningen, kommer kunderna att ha flertalet valmöjligheter som tillgodoser deras specifika behov.

Med den nya serien av Garmins färdkameror kan du dra nytta av en tillförlitlig 140-graders lins eller en expansiv 180-graders lins som fångar ett bredare visningsfält över det som händer på vägen. Några av modellerna erbjuder möjlighet att spela in högkvalitativa HD 1080p eller 1440p-videos med ClarityÔ HDR (High Dynamic Range) för bättre prestanda på natten.

Alla Garmins färdkameror kommunicerar via BluetoothÒoch Wi-FiÒ, vilket gör att du enkelt kan synkronisera videofiler från flera kameror med Dash Cam Auto Sync eller ladda upp sparade incidenter till en kompatibel smartphone. Dessutom har vissa modeller avancerade förarvarningar1, inklusive frontalkrocksvarningar och varningar vid körfältsbyte, samt varningar för rödljus och fartkameror i närheten.

Den nya serien färdkameror erbjuder flera alternativ för lagring, visning och slutligen delning av inspelade bilder. Den kostnadsfria appen Garmin Drive® ger dig omedelbar access till en sparad video på enheterna och Dash Cam Auto Sync synkroniserar automatiskt videos från upp till fyra Garmin-kameror för att ge 360 graders täckning runt ett fordon – framåt, bakåt och till och med åt sidorna. Du kan enkelt dela en bild-i-bild-video från två valfria perspektiv.

Du kan också dra nytta av röststyrningsfunktioner på flera av de nya dash-cam-modellerna. Genom att säga ”OK, Garmin” kan du starta och stoppa ljudinspelningar, ta bilder eller starta och stoppa funktionen TravelapseÔ, en videoinspelning som komprimerar timmars körning till några minuter av höjdpunkter i ett delbart klipp.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!