Garmin® presenterar en helt ny Forerunner®-serie

Garmin presenterar nu en ny Forerunner-serie med integrerad musik-, kart- och avancerade tränings-, säkerhets- och spårningsfunktioner1. Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music och Forerunner 945 – är designade för löpare och kan inte bara spåra din löpning, utan också registrera statistik, analysera informationen och ta reda på allt om dina prestationer, träningshistorik, mål och mycket mer. Den nya Forerunner-serien är utformad för att tillgodose alla löpares behov, oavsett hur långt eller snabbt de springer.

Garmin presenterar idag en ny Forerunner-serie med integrerad musik-, kart- och avancerade tränings-, säkerhets- och spårningsfunktioner1. Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music och Forerunner 945 – är designade för löpare och kan inte bara spåra din löpning, utan också registrera statistik, analysera informationen och ta reda på allt om dina prestationer, träningshistorik, mål och mycket mer. Den nya Forerunner-serien är utformad för att tillgodose alla löpares behov, oavsett hur långt eller snabbt de springer.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!