Fyra vloggare om karriärens baksida

Foto:  Oskar Kullander /SVT

Youtube-generationen mår sämre och sämre. På ytan ser livet perfekt ut. Men bakom framgångarna finns en annan sida. Nu möts fyra framgångsrika vloggare för att prata om vad som finns bakom fasaden. Vad ska vi göra med våra karriärer? Kommer mina följare försvinna om jag berättar hur jag egentligen mår?

Sabina Decireé, Joakim Kvist, Felicia Bergström och Jimmie Star träffar under sex veckor psykoterapeuten Poul Perris i ett gruppsamtal där de öppnar upp om sina liv och problem.

Sabina har svårt att komma vidare från sorgen efter sin mammas död. Jimmie pendlar upp och ner i sitt mående och dövar ångesten med mat. Joakim har grov prestationsångest och åldersnoja. Och Felicia har aldrig varit hos en terapeut tidigare och är skräckslagen.

– Alla har vi byggt en fasad på något sätt. Mitt perfekta liv är kanske inte så perfekt, säger Felicia Bergström.

– Tyvärr ser vi att psykisk ohälsa bland unga ökar idag. I den här serien försöker vi komma fram till vad som finns bakom den perfekta fasaden. Vi vill utforska vad vi människor känslomässigt behöver i våra liv för att känna oss trygga och må bra, säger Poul Perris.

Serien ”Mitt perfekta liv” är inspelad under våren 2018 och avslutas med en uppföljning tre månader senare, där de medverkande berättar om vad som hänt i deras liv sedan samtalen med Poul Perris.

Finns att se fram till den 12 juli i SvtPlay

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!