Frida Modén Treichl släpper lesbisk debutsingel

Foto: Susanne Fagerlund

Sångerskan och låtskrivaren Frida Modén Treichl släpper debutsingeln ”Amazon of Wonder”. Låten är en hyllning till Fridas bisexuella uppvaknande och kärleken till hennes Amazon. En poplåt med starkt dance beat och live stråkar. Ett lesbiskt Love Anthem

”Det kan aldrig finnas för många lesbiska kärlekslåtar. Speciellt inte i dagens politiska läge” – Frida

Om Frida:

Sångerska, låtskrivare och musikalartist. Som musikalartist har ni sett henne under 10 års tid i huvudroller på Sveriges största scener. Men nu släpper hon debutsingel som soloartist och låtskrivare. Frida fick vid 29 års ålder en knock-out upplevelse av att bli kär i en kvinna. ”Jag levde straight, jag trodde jag var straight, jag hade ingen aning. Jag va tvungen att uttrycka mig musikalisk för att få utlopp för alla nya känslor jag upplevde”.

Låten är skriven tillsammans med Nils-Petter Ankarblom och Edvin Hjertquist.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!