Författaren Eli Åhman Owetz kommer ut med nya kärleksromanen Brevvännerna

Omslagsdesign: Charlotta Paulson Foto: Ola Axman

Eli Åhman Owetz, känd för de populära böckerna i serien om Anna-Lisas antik, är nu aktuell med Brevvännerna. Boken är en upplyftande, rolig, träffsäker kärlekshistoria i You‘ve Got Mail-anda.

OM BOKEN

Vid första anblick har Malin allt man kan önska sig. Ändå är hon inte lycklig. Veckans höjdpunkt är när bokbussen kommer till byn och romanerna som hon kan fly verkligheten med. Erik har nyligen flyttat från Stockholm till idylliska Roslagen efter att ha hamnat vid ett vägskäl i livet. I en lånebok hittar han av en slump några utrivna sidor ur ett anteckningsblock. De handskrivna orden om förlust och längtan gör honom nyfiken. Vem är kvinnan som har skrivit dem?

En anonym brevväxling, via bokbussen, tar sin början. Sakta växer allt starkare känslor fram mellan två människor som vågar öppna sig för varandra. Men kan man verkligen falla för någon man bara brevväxlat med? Och hur vet man om det är rätt att riskera allt för att följa sina känslor?

OM FÖRFATTAREN

Eli Åhman Owetz, 56, är författare, journalist och lantbrukardotter. Sedan några år tillbaka bor hon med sin man Håkan på föräldragården i den lilla byn i Roslagen där hon växte upp. Hon hade jobbat i tjugofem år som journalist innan hon satsade på författarskapet. 2013 kom Anna-Lisas Antik, den första populära boken av fyra i serien om Anna-Lisa som öppnade retrobutik. Senast var hon aktuell med Anna-Lisas val. Med nya romanen Brevvännerna tar hon ett nytt kliv i författarskapet.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!