Feelgoodförfattaren Linda Netsman släpper romanen Livet på landet enligt Sophie Manie

I den första, fristående boken, Livet enligt Sophie Manie, som BTJ beskrev som ” … en rolig, pratig och galen roman om att våga följa sitt hjärta… med en hel del djup under den glittriga fasaden”, mötte vi en fartfylld och till synes ostoppbar Sophie i Stockholm. I den nya boken, Livet på landet enligt Sophie Manie, har livet blivit aningen mer komplicerat… Plötsligt stundar ett bröllop – som visar sig vara Sophies eget – men som hon själv inte har en aning om. Drömmar slår in. Andra uteblir. Ett liv förändras… och ett annat försvinner.

Såväl överraskningarna som utmaningarna blir fler och fler och när livet med Anne visar sig vara allt annat än enkelt, tar hon ett beslut som förändrar … allt. Med trasig rygg, tappad gnista, och fallna relationer lämnar Sophie storstaden och sitt gamla jag och spontanköper sitt drömhus sedan barnsben. I Hembyn. Mitt emot sina föräldrar… Det trehundra kvadratmeter stora stenhuset från 1850 har visserligen stor potential, men, likt Sophie själv, behöver det en hel del kärlek och omsorg för att återse sina glansdagar. Ett perfekt projekt för Sophie, som med hull och hår tar sig an huset, sig själv, drömmarna, relationerna, utmaningarna och livet på landet. Där. Tre timmar norr om Stockholm, bland skogar, älvar och sjöar, skall hon återfinna sig själv, lugnet och meningen. Men är inte huset något mer förfallet och eftersatt än hon mindes det? Och varför verkar Anne plötsligt inte lika positiv till köpet som hon? Ett hus på landet är väl allas dröm … Eller?

Läsarröster om Linda Netsmans första bok, Livet enligt Sophie Manie:

”Vilken underbar bok! Tänk er Bridget Jones möter Sex and the city. Jag har skrattat högt så familjen har tittat undrande på mig vid flera tillfällen. Men stundtals är det även vemodigt och lite sorgligt.”

”Underhållande, rapp, komisk, snabb i repliken, omtumlande, ömsint, kärleksfull … och välskriven.”

”En salig blandning av humor och allvar, lättja och eftertanke, igenkänning och nya funderingar .”

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!