Familjen Lundell – följ Sveriges största youtubers i ny serie på Dplay

Foto: Linus Hallsenius / Dplay

Säg bara Jocke och Jonna, det räcker. De är mäktigast i Sverige i sociala medier och deras öppenhjärtiga videor på Youtube drar miljonpublik. Nu bjuder Dplay tittarna på en exklusiv och intim inblick i framgångsrika företagarna och nyblivna föräldrarna Joakim och Jonna Lundells liv, jobb, kärlek, kaos och vardag. I Familjen Lundell följer vi paret som driver ett mångmiljonföretag med en videokamera på ena armen och dottern Lunabelle på den andra – samtidigt som de är mitt uppe i ett renoveringskaos som kan ge den mest händige hjärnblödning. Du har garanterat inte sett någonting liknande. Dplay presenterar stolt: Familjen Lundell.

På bara några år har de gått från att bokstavligen inte ha någonting alls till att driva ett mångmiljonföretag som Sveriges absolut mest inflytelserika youtubers med en hängiven miljonpublik. Jocke och Jonna har utsetts till mäktigast i sociala medier två år i rad. I Dplays nya serie Familjen Lundell får vi nu följa med in bakom Jocke och Jonnas kameror och på nära håll vara med i Joakim och Jonna Lundells liv och vardag.

-Tittarna kommer få en unik och ny inblick i den galna cirkus på enhjuling som är mitt och Jonnas liv. Det blir kärlek, humor, kaos, hårt jobb och allt där emellan. För oss är är det här ett naturligt steg i vår utveckling, och vi gillar hur Dplay jobbar. Det känns superkul att få ta nästa stora underhållningskliv tillsammans, säger Joakim och Jonna Lundell.

I åtta avsnitt med start senare i juni följer vi familjen Lundells minst sagt händelserika liv. De är nyblivna föräldrar till dottern Lunabelle. De jobbar hårt med sina Youtubekanaler samtidigt som hantverkare springer ut och in ur det renoveringskaos som är deras lyxvilla i Norrköping. Ett livspussel med jobb och blöjbyten som alla andras – bara galnare, roligare och rörigare än det mesta du sett.

– Vi är otroligt stolta över att få göra det här programmet med Jocke och Jonna. De är superproffs på det de gör samtidigt som de är otroligt varma, roliga och öppna. Det, plus alla härliga människor de har omkring sig, gör att detta kommer bli ett kanonprogram. Vi kan inte tänka oss en bättre start på sommaren på Dplay, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Familjen Lundell på Dplay.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!