Drumfire – multirumhögtalaren som spelar högst

Nu lanserar Audio Pro Drumfire – en mycket kraftfull multirumhögtalare för de som vill njuta av ett rent och detaljerat ljud med fantastisk dynamik och samtidigt kunna spela högt. Riktigt högt.

Ifjol klev Audio Pro in på marknaden för multirumhögtalare i och med introduktionen av Addon C5, C10 och C-SUB. Nyligen breddades företagets utbud i och med lanseringen av den lilla och bärbara multirumhögtalaren Addon C3, och nu breddas utbudet åt andra hållet i och med lanseringen av Drumfire – den kraftfullaste multirumhögtalaren på marknaden.

Drumfire är Audio Pros flaggskeppsprodukt inom multirumhögtalare och dess design skiljer sig en del från Addon C10, C5 och C3 – den är mer Rock’n’roll. Utförandet i läderdesign, med handsydda sömmar, och detaljer i solid aluminium smälter in naturligt i det moderna hemmet.

Drumfire består av högtalaren D-1 plus subwoofern D-SUB, och levererar från de sammanlagt fem högtalarelementen, som drivs av varsin förstärkare, ett ljud som får musiken att verkligen vakna till liv. Den som önskar ännu större kraftresurser kan införskaffa två Drumfire och konfigurera dem så att den ena spelar vänster kanal och den andra höger.
•Våra Addon högtalare C10, C5 och C3 passar perfekt överallt i hemmet, och även utanför, men den som vill ha något ännu kraftigare i sitt vardagsrum bör definitivt lyssna på Drumfire, eller ännu hellre på ett stereokopplat par, säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro.

D-1 kopplas med en kabel till subwoofern D-SUB, som den med fördel placeras ovanpå. Om man önskar kan man dock placera D-1 på ett annat ställe, och det går också fint att till exempel ta med sig D-1 till sommarstugan över helgen, medan D-SUB stannar hemma – man får då en ljudkvalitet i paritet med prisvinnande Addon C10.

Precis som Addon C-serien är Drumfire försedd med fyra snabbvalsknappar (som enkelt konfigureras till att exempelvis starta en spellista i Spotify eller en internetradiokanal) och via Audio Pro-appen kan man även sköta sin Drumfire med rösten. Och eftersom Bluetooth finns inbyggt fungerar Drumfire även på ställen där man inte har tillgång till ett trådlöst nätverk.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!