Det mentala träningsprogrammet som maximerar din potential

I sin nya bok,  Tough Love , delar Sveriges främsta mentala rådgivare, Johannes Hansen, för första gången med sig av det mentala träningsprogrammet för att maximera din potential. Boken är fylld med insikter och kraftfulla övningar för att lösa livsproblem, göra förändringar och prestera när det betyder som mest. 

— Det finns en miljard anledningar till varför du kommer att lyckas förverkliga det du drömmer om. Men du måste växa upp och göra jobbet. Sätta rätt ambitionsnivå, göra en smart plan och börja träna dina mentala muskler, säger Johannes Hansen.

Han är Sveriges främsta mentala rådgivare, som dagligen jobbar med flera av våra största namn inom näringsliv, sport och musik. I sin nya bok får läsaren lära sig att bryta dåliga vanor, formulera rätt målsättningar, utmana sina rädslor och får mer gjort på mindre tid.

Tough Love är boken för den som vill få ut mer av livet och förverkliga sina drömmar.

Johannes Hansen är Sveriges främsta mentala rådgivare. Sedan 2007 har han tränat flera tusen entreprenörer i personligt ledarskap, inspirerat tiotusentals gymnasieelever till att bli modigare och föreläst för chefer i några av Sveriges största företag. Han har 44 000 följare på Facebook och 250 000 lyssningar på sin podcast.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!