Det drar i hop sig till folkparkskväll med Brolle i Åmotfors

brolle-publik
Nu drar det verkligen ihop sig till sommarens happening i Åmotfors, nämligen Brolle i Åmotsparken på lördag! Liksom förra året har Brolle med sig sitt band ”Million Dollar Quartet”, The Buddies, som spelar covermusik på dansbanan, The Bopper och sist (och minst) Nanne Grönwall.

Nanne är en ung Tina Turner för mig och Boppers är ju verkliga legender i turné-svängen. Ett antal svenska publikrekord satte de redan 1979, när de konkurrerade mot Gyllene Tider i folkparkerna. Och det är skönt med killar som använder hårvax, för att få den rätta känslan, säger Brolle.

Folkparkskvällen i Åmotfors inleds naturligtvis med crusing där Brolle kommer att åka i bil nummer 2, Nanne i bil nummer 3 och The Boppers i bil nummer  4. Vi får se om crusingen slår fjolårets rekord på 147 bilar.  

Har du inte köpt din biljett än och har ett Ica –kort så köper du biljetten till det rabatterade priset 280 kr (ord 350 kr) hos ICA.

Har du glömt hur festligt det var förra året eller missade du hela grejen? Här hittar du vårt galleri från förra året

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!