Det drar i hop sig till Charlotta!

Charlottafirandet ställdes för ett par år sedan in eftersom det har varit svårt att mobilisera tillräckligt många som vill arbeta med arrangemanget, vilket betyder att det lilla antal som gör det får en orimligt stor arbetsbörda. Trots detta har det blivit ”Charlottadag” men utan den sedvanliga kröningen av årets Charlotta.

I år däremot ska det firas rejält eftersom det är 50-års jubileum, dock utan kröningen av årets Charlotta. Däremot har alla tiders Charlottor bjudits in till jubileet och det kommer att vara massor med aktiviteter på ett flertal ställen i Charlottenberg. Köpmannaföreningen har aktiviteter på Storgatan, Torget, Brandstationen och i Paviljongen, medans Eda kommuns hälsoinspiratörer tillsammans med Friskvården i Värmland, Fritidsbanken och föreningar kommer att ha hälsodag i Spångbergsparken och på konstgräsplan, biblioteket har ett program för dagen, med bland annat dansföreställning och utmaning i Rubiks kub, folkets hus kommer ha disco för låg- och mellanstadiet på fredag kväll samt dans till Wizex på lördag kväll.

Charlottadagen firas i Charlottenberg den 14 maj mellan kl 10:00 och 16:00.

På torget finner du Loppmarknaden och på biblioteket får barn göra figurballonger mellan kl 11:00 – 15:00. Kl 13:00
På biblioteket utnämner Kommunalrådet Hans Nilsson årets Eda Ambassadör 

Delar av programmet finns på https://eda.se/charlotta2017

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!