Den största samlingen människor klädda som Spider-Man

Under söndagen tog 547 människor tillsammans en officiell GUINNESS WORLD RECORDS™-titel för Den största samlingen människor klädda som Spider-Man. Bedriften ägde rum på Comic Con i Stockholm för att fira lanseringen av Marvel’s Spider-Man till PlayStation®4.

– Det var fantastiskt att se en så stor uppslutning av dedikerade fans. Jag vill tacka alla som deltog – tillsammans kan vi glädjas åt att vara förevigade i historieböckerna och innehavare av en GUINNESS WORLD RECORDS titel, säger Kjetil Walseth, Nordic 1st Party Marketing Manager på Nordisk Film Distribution och PlayStation Nordic.

Det tidigare rekordet uppnåddes 2015 i Sydney, med 438 personer utklädda till den maskerade hjälten. Denna gång deltog hela 547 personer – som alla bar en dräkt i helt ny design inspirerad av dräkten från Marvel’s Spider-Man till PS4, med ett vitt spindelemblem på bröstet.

Försöket att ta en officiell GUINNESS WORLD RECORDS-titel arrangerades av PlayStations distributör Nordisk Film Distribution i samarbete med Marvel Entertainment, LLC, Comic Con Stockholm och GameStop Nordic.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!