Den stora finalen för David Lagercrantz Millenniumserie

Den sista delen i David Lagercrantz Millenniumserie släpps 22 augusti 2019. Idag kan förlaget avslöja titeln på boken och även det svenska omslaget. Den sjätte delen i serien kommer att heta Hon som måste dö.

I höst avslutas den berättelse som inleddes 2015 då David Lagercrantz skrev en fortsättning på Millenniumserien. Efter jättesuccéerna Det som inte dödar oss och Mannen som sökte sin skugga kommer upplösningen i den nya boken Hon som måste dö. Boken finns i butik den 22 augusti.

En hemlös man med amputerade fingrar och tår hittas i en park i Stockholm. Det ser inte ut att vara annat än ett tragiskt dödsfall. Men rättsläkaren Fredrika Nyman anar att något inte stämmer, och kontaktar Mikael Blomkvist.

Blomkvist blir motvilligt intresserad och ber Lisbeth Salander om hjälp. Men hon befinner sig i Moskva för att en gång för alla göra upp med sin syster Camilla.

Hon som måste dö väver samman politiska skandaler och maktspel på hög nivå med DNA-forskning, Himalayaexpeditioner och det organiserade näthatet som vill så splittring, och vars rötter spåras till en rysk trollfabrik.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!