De blev svenska mästare i grill & BBQ 2014

grillmastare-14

På bilden fr v Ben Hensley, Teddy Grönfors, Peter Mårtensson och Linda Eriksson.

Efter två dagars tävlande är det nu klart att årets Grill & BBQ-SM på Liseberg i Göteborg vanns av ett sammansvetsat team bestående av Linda Eriksson, Teddy Grönfors och Ben Hensley.

Ett tjugotal lag från hela landet har i helgen tävlat under ledning av en jury bestående av bl a stjärnkockarna Erik Lallerstedt och Leif Mannerström samt Svenska grillandslagets lagledare Ulrik Lindelöv. Utöver äran får de nya svenska mästarna chansen att representera Sverige i Barbeque-VM 2015.

– De nya svenska vann flera av delmomenten och står ut som goda förebilder och inspiratörer för alla som vill utveckla sitt grillkunnande, säger Peter Mårtensson, grillansvarig på City Gross.

Dagligvarukedjan City Gross har fungerat som motor för det svenska mästerskapet både förra året och i år, samt som partner till TV4 i arbetet med att vaska fram Årets grillmästare. Man gör det som ett sätt att slå ett slag för svenskt kött och med syftet att öka intresset för att göra medvetna val av råvarorna som läggs på grillen.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!