Christine Meltzer blottar hjärtat i nya Meltzer och kärleken

Foto: Magnus Ragnvid / Dplay

Det pirrar i magen. Den är ljuv, smärtsam, förvirrande och underbar. Men vad är kärlek – egentligen? I höst fördjupar sig Christine i det finaste, mest svårgreppbara, ljuvligaste och läskigaste som finns: kärleken. I dokumentärserien Meltzer och kärleken delar Christine själv med sig av sina egna erfarenheter och träffar människor som på olika sätt drabbats av kärleken i personliga och intima samtal som sträcker sig från rosaskimrande förälskelse till hjärtekrossande mörker. För ärligt talat, vad vore vi utan kärlek? Meltzer och kärleken får premiär på Kanal 5 och Dplay i höst.

Den får dig att göra det omöjliga. Den får dig att göra hemska saker. När du förlorar den kan både hjärtat och hela du gå sönder. Men vad är kärlek, och hur funkar den? Hur hittar du den, hur behåller du den, och hur plockar du ihop dig själv när den dör? För två år sedan gjorde Christine Meltzer en öppenhjärtig resa in i sin egen rädsla för döden i programmet Meltzer och döden. I höst fördjupar sig Christine i det finaste, mest svårgreppbara, ljuvligaste och läskigaste som finns: kärleken. Till en romantisk partner, till familj och vänner, till dig själv eller vad det nu än kan vara.

– Kärleken följer med oss hela livet. Den är viktigast av allt, men hur påverkar den våra liv? Under inspelningarna har jag fått ta del av kärlekshistorier som fått mig att skratta, gråta och allt där emellan. Ofta är det underbart, ibland hemskt, men det berör alltid och jag är så glad att äntligen få dela detta hjärteprojekt med publiken, säger Christine Meltzer.

I Meltzer och kärleken delar Christine själv med sig av sina erfarenheter, både hennes kärlekar idag och tidigare i livet. Allt det underbara, men även det jobbiga och svåra. Christine träffar även människor som på olika sätt drabbats av kärleken i personliga och intima samtal som sträcker sig från rosaskimrande förälskelse till hjärtekrossande mörker. I varje avsnitt sätter sig även Christine med några av sina bästa vänner (Peter Magnusson, Tobbe Blom, Ann-Sofie Carringer och Emma Zackrisson) för ett varmt och öppenhjärtigt samtal om en av få saker vi alla har gemensamt – kärleken.

Meltzer och kärleken är en dokumentärserie i fyra delar och har premiär på Kanal 5 och Dplay i höst.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!