Charlottenbergs shoppingcenter Nord

charlottenbergs-shoppingcen

Charlottenbergs Shoppingcenter  Nord är ett  modernt shoppingcentrum med bla nordens största matvaruaffär, Hypermat.

Charlottenbergs Shoppingcenter Nord ligger 7 kilometer från den norska riksgränsen vid riksväg 61. Dessutom ligger det alldeles brevid Charlottenbergs Shoppingcenter som hyser över 50 butiker och matställen som har allt mellan himmel och jord.

Hypermat
hypermat

Hypermat i Charlottenberg är Nordens största matvarubutik och sortimentet består av det mesta hushållet behöver. Här finns ett eget bageri och dessutom en egen köttavdelning.

Sortimentet är enormt, det är inte utan anledning Hypermat är Nordens största matvarubutik. Är man allergiker eller så hittar man sin avdelning och väljer man helst ekologiskt så finns det här.

Överskottsbolaget

Hos ÖoB hittar du samma varor som på andra varuhus. Enda skillnaden är att det är lägre priser! Samma varor – lägre priser! ÖoB har över 10 000 produkter i vårt fasta sortiment. Här finns såväl välkända märkesvaror som riktiga lågprisalternativ. Du kan alltid vara säker på att hitta det du söker – till marknadens lägsta priser!

Jula
jula

Jula har ett brett sortiment för kreativa hemmafixare och proffs med allt från verktyg, maskiner, el, belysning, färg, trädgård och kläder till produkter för hem, hushåll och fritid.
Affärsidén är att erbjuda hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser.

Gottebiten
gottebiten

Detta är den största godisbutiken utefter gränsen mot Norge. Gottebiten erbjuder störst sortiment inom lösgodis, men här hittar du även  ett brett sortiment av choklad, snacks, läsk och naturligtvis tobak.

Bodypower
body-power

Bodypower marknadsför kosttillskott och sportartiklar.

SportShopen
sportshopen

I Sportshopens butiker hittar du det största sortimentet av de bästa märkesvarorna till de bästa priserna. Här finns sportkläder och skor för hela familjens aktiviteter – från svampplockning och båtliv till Vasalopp och expeditioner.

The Corner Café & Buffet
corner-1

På The Corner Café & Buffet hittar du bröd och bakverk från det egna bageriet.
Man har även buffe där du kan välja bland Pizza, Tacos, Sallad, Pannkakor.

Öppettider
Måndag – Lördag: 10-20
Söndag: 10-19

Hitta till Charlottebergs Shoppingcenter Nord

Charlottebergs Shoppingcenter Nord har inte mindre än 1200 gratis parkeringsplatser

Här hittar du en karta med alla Charlottenberg shoppingcenter Nords butiker

Avvikande Öppettider

Hypermat
Alla dagar 09.00 – 22.00

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!