Charlottenbergs Handelspark

Charlottenbergs Handelspark är belägen efter Rv 61 strax efter Charlottenberg om du kommer från Norge. Vid Charlottebergs Handelspark finns Lidl, DollarStore, Rusta, Lager 157 och Hälsokostbutiken Goda Vanor. Vid Charlottebergs Handelspark finns det även gott om parkeringplatser. Karta som visar var Charlottebergs Handelspark ligger hittar du här

Lidl
lidl

I den 2 000 kvadratmeter stora butiken finns butiksgräddat bröd med frallor, croissanter och bakverk. Butiken har också ett stort fokus på färskhet med många nya köttartiklar från svenska gårdar och leverans av frukt och grönt varje dag.
 
Öppettider
Vardagar 9-20
Lördag/Söndag  9/10-19

DollarStore
dollarstore

I DollarStores utbud hittar du både intressanta guldkorn och produkter av bra kvalitet till lägsta möjliga pris.

DollarStore består av en rad olika avdelningar bland annat en djuravdelning med hund- och kattmat, tuggben, godis, leksaker och koppel, en engångsavdelning fullproppad med folieformar, sugrör, servetter, plastmuggar, fryspåsar, supersmarta papptallrikar och plastbestick, en hygienavdelning med tvål, duschkräm, schampo, balsam, tandkräm, tandborstar, parfym, hårspray, tvättservetter och mycket mycket mer. Avdelningar för tavlor & ramar, textil, hobby & fritid, kiosk, kläd och köksavdelning finns ockå. Man har även en säsongsavdelning ändrar sortiment efter årstid.

Unikt med DollarStore är att man prissätter alla varor i jämna kronor vilket gör hela shoppingupplevelsen väldigt enkel och tydlig för dig som kund.

Tfn 075-2470132

Öppettider
Vardagar 10:00 – 20:00
Lör 10:00 – 18:00
Sön 10:00 – 18:00

Lager 157

Hos Lager 157 hittar ni kläder till hela familjen. Stilsäkra plagg till dam, herr och barn.

Öppettider
Vardagar: 10-19
Lördagar: 10-17
Söndagar: 10-17

Rusta
charlottenberg-rusta-ute

Rusta erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Sortimentet förnyas ständigt och anpassas efter trender och säsonger.

Öppettider
Vardagar 10-20
Lör – Sön 10-18
Tfn: 0771-28 10 10

Goda Vanor

Hos Goda Vanor finner ni allt från naturläkemedel, specialpreparat till kosttillskott. Samtliga preparat är, förutom testade och utprovade för att ge optimal verkan, också godkända av Livsmedelsverket Vill du må bättre och ha ett sundare liv, då är Ni välkommen till Goda Vanor.

Öppettider
Vardagar 10-19
Lör-sön 10-18

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!