Charlotta 2014 är…….

Charlotta-14-folk

På lördagen anordnades Charlotta för 47:e gången och i vanlig ordning var det fullt pådrag i Charlottenberg. Konstgräsplanen vid Gunnarsbyskolan invigdes av kommunalrådet Johanna Söderberg och därefter spelades matcher med pojk- och flicklag från kommunens föreningar.

Nytt för i år var att scenen som brukligt återfinns i slutet av storgatan återfanns i Järnvägsparken, där det sedan en tid tillbaks finns en otroligt fin paviljong. På Scenen (och framför) kunde man beskåda en hel del framträdeanden i en hel del olika former under dagen. Bland annat kunde man beskåda presentation av Charlottakandidaterna, uppvisning av Zumba och Arvika Karateklubb, men man kunde också njuta av musikunderhållning av Eda musikkår, Malin "Malini" Mård, Maria N Snedsböl & Lars Wendel.

Charlotta-14-val
Vissa politiker försökte "röstfiska" inför det stundande EU-Valet

En nyhet för i år var också att man hade slagit upp et öltält i Järnvägsparken där musikunderhållning bjöds fram till midnatt.

Eda kommun fanns på plats runt kommunhuset med en del aktiviteter. Bla visas skolornas salladsbuffé upp och det bjuds på smakprover och naturligtvis har räddningstjänsten öppet hus på brandstationen, med den nästintill obligatoriska brandbilsåkningen.

På folketshus i Charlottenberg anordnades mat & trädgårdsmässa där man kunde få tips om beskärning av träd och buskar mm och så var Lasse Anrell på plats och berättade bland annat hur du ska lyckas med dina pelargoner.

Charlotta-14
Kulmen på firande hade lockat massor av människor som hade samlats i järnvägspaken för att se Nils-Olof Olsson (känd från tv J, kröna årets Charotta som i år blev kandidat nummer 2, Madelen Segolsson.

Fler bilder kan beskådas på vår facebooksida………..

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!