Bring Me The Horizon är tillbaka

Sheffield-baserade, multi-platinasäljande Bring Me The Horizon släpper nya albumet a?o via RCA/Sony den 11:e januari 2019. Första singeln ?an?ra som släpptes igår kväll var Annie Macs ”Hottest Record” på Radio 1 i England.

Nästa fredag 31 augusti kommer biljetter till en världsturné att släppas. Först ut för bandet blir en Europa-turné med ett antal exklusiva shower i Storbritannien i november, som inkluderar två kvällar på ikoniska Alexandra Palace.

Bring Me The Horizon har haft en fantastisk resa de senaste åren där de sålt över två miljoner album globalt, sålt ut konserter i över 40 länder, inkluderat två utsålda kvällar på O2 i London, plus wow:at en icke-traditionell rock-crowd på Glastonbury 2016.

Redo att släppa deras sjätte album har bandet spenderat sommaren med att skriva och spela in låtar i Los Angeles, där Oli Sykes och Jordan Fish har haft hand om produktionen. Vad som blivit till är en av deras mest spännande och genreöverskridande album hittills.

”a?o är ett kärleksalbum som utforskar varenda aspekt av denna kraftfulla känsla. Den behandlar ”the good, the bad, and the ugly” och som ett resultat har vi skapat ett album som är mer experimentellt, mer varierat, konstigare och underbarare än något annat vi någonsin gjort.” säger Oli Sykes.

Medan a?o kommer att bjuda på några överraskningar så kommer det också att fasthålla bandets framgångsrika och fan-tilltalande formel av massiva arena-hoppande rocklåtar med starka sing along-refränger. Ett sound som har sett till att de hamnat på topplistor världen över.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!