Bli helt trådlös med de senaste in-ear-hörlurarna från JBL

JBL utökar sitt utbud av helt trådlösa hörlurar, perfekta för träningsentusiasten, den äventyrslystne och musikälskaren. Alla med säker passform, smidig uppkoppling och JBLs signaturljud.

CES 2019, Las Vegas – 7 januari 2019 – Helt trådlösa hörlurar ökar i popularitet för varje minut och FutureSource förutspår att den här typen av hörlurar kommer att stå för hela 39 procent av omsättningen av hörlurar, vilket är uppskattningsvis 12,3 miljarder USD år 2022. JBL fortsätter att ligga före trenden och adderar nu flera modeller till sin befintliga uppsättning av helt trådlösa hörlurar.

JBL TUNE 120TWS
För alla musikentusiaster som vill slippa sladden är in-ear-hörluren JBL TUNE 120TWS ett perfekt alternativ. Med JBLs Pure Bass Sound och lättillgängliga röstassistent, kan hörlurarna användas till både telefonsamtal till vänner, musiklyssning till och från jobbet, eller till att bli helt försjunken i sin favoritpodcast eller älsklingslåt.

De helt trådlösa hörlurarna har en trendig, slimmad design och finns i färgerna vit, svart och blå. JBL TUNE 120TWS har 16 timmars kombinerad batteritid, varav 4 timmars aktivt lyssnande och 12 timmar back-up i laddningsväskan som laddar hörlurarna för en timmes användning på bara 15 minuter.

JBL REFLECT FLOW
Det är ingen hemlighet att alla träningsentusiaster har sin egna stil vid träning, och så även när det kommer till hörlurar. JBL REFLECT FLOW låter användaren uttrycka sin egen stil och målsättningar med hjälp av episkt ljud och helt trådlös teknik. Med patenterad FreeBit ergonomi, enkel anslutning till Google Now och Siri, IPX7-klassning och 30 timmars kombinerad batteritid, är JBL REFLECT FLOW det självklara valet för den som vill träna med stil.

JBL REFLECT FLOW är även utrustade med teknikerna TalkThru och Ambient Aware. Med TalkThru sänks volymen i hörlurarna med hjälp av ett knapptryck, samtidigt som talet förstärks, vilket gör det enkelt att prata med personer i sin omgivning utan att behöva ta ur hörlurarna. Med Ambient Aware-läget på kan lyssnaren istället höra bakgrundsljud hela tiden, så att denne alltid är medveten om omgivningen för ökad säkerhet vid exempelvis träning nära trafik.

JBL ENDURANCE PEAK
JBL ENDURANCE PEAK heter nytillskottet till JBLs serie ENDURANCE. De erbjuder samma hållbara och bekväma design som seriens övriga modeller (RUN, SPRINT, JUMP och DIVE), men är utöver detta ett helt trådlöst alternativ för atleten som söker hörlurar som klarar även de allra tuffaste träningsformerna. Med 28 timmars kombinerad batteritid (4 timmar i hörlurarna och 24 timmars extra i det medföljande laddningsfodralet), touch-kontroll och så kallad PowerHook som säkerställer att de sitter på plats under hela passet, är ENDURANCE PEAK en perfekt hörlur för de tuffare gympasset, eller för utomhusträning oavsett väderförhållanden.

UA True Wireless FLASH – Framtagna av JBL
Nya UA True Wireless FLASH, framtagna av JBL, är perfekta för träningsentusiasten som vill pusha sig själv till max. De är helt trådlösa, lätta, vattentäta, in-ear-hörlurar designade av löpare för löpare, och man slipper sladdtrassel helt och hållet. För att säkerställa ultimat fokus håller den flexibla Sport Flex Fit-designen hörlurarna säkert på plats och undviker att användaren behöver justera hörlurarna under passet. Dessutom gör UA Storm Proof-tekniken hörlurarna helt vattentäta och IPX7-klassningen betyder att dessa hörlurar klarar såväl riktigt svettiga träningspass som alla väderlekar. Med 25 timmars kombinerad batteritid kan lyssnaren prestera det där lilla extra och samtidigt njuta av den otroliga ljudkvaliteten hos JBL.

UA True Wireless FLASH har även en funktion kallad Bionic Hearing, en för JBL unik ljud- och mikrofonteknik som gör det möjligt för lyssnaren att höra sin omgivning på två olika sätt – med antingen TalkThru eller Ambient Aware. TalkThru-tekniken sänker musiken med en knapptryckning och förstärker röster i din omgivning, vilket gör det enkelt att prata med träningskompisen eller tränaren utan att ta ur hörlurarna. Med Ambient Aware-läget på, kan den som tränar istället höra bakgrundsbrus hela tiden, så de alltid är medvetna om vad som händer runtomkring.

 

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!