Barbados släpper ny singel

barbados

Evighetsmaskinen Barbados från Västkusten tuffar vidare med en ny singel

Tre år sedan har gått sedan Barbados släppte sitt senaste album ”Efterlyst” och har sedan dess turnerat flitigt i norden. Den 1 april 2014 släpper de en ny singel vid namn ”Förlåt”. Låten är skriven av de två meriterande låtskrivarna Thomas Thörnholm och Thomas G:son och är en catchy låt med mycket driv som direkt sätter sig på hjärnan samt passar lika bra på förfesten som till dansgolvet.

Under 2014-2015 händer det mycket i lägret för Barbados. Bandet gör en nysatsning vilket innebär att man har bokat flera större kommande företagsarrangemang och ingått i samarbete med flera stora företag. Dessutom firar bandet 20-års jubileum under året vilket bandet menar på att deras fans kan förvänta sig fler nya släpp under denna period. Barbados arbetar också med lansering av ett eget rödvin.

Barbados hälsar att de är glada över att ha många hängivna fans och arrangörer och ser fram emot att komma ut och underhålla publiken under spelningar under året.

Singeln ”Förlåt” släpps digitalt 1 april på iTunes via Bone Records. Singeln kommer även vid senare tillfälle släppas digitalt på Spotify.

Redan idag kan du förhandslyssna på ”Förlåt” genom www.barbados.se

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!