Babydoll Underkläder – intima kläder för intima stunder

BabyDoll är en typ av underkläder som har blivit otroligt populär det senaste årtiondet. Det är en perfekt kombination av stil, elegans och sensualitet. Det finns vissa människor som är helt förundrade över hur dessa sexigt tvådelade underkläder idag funnit sin plats i leden av bästsäljande underkläder.

Vad är då exakt Babydoll underkläder?

Babydoll är en typ av underkläder som består av ett kort litet nattlinne tillsammans med matchande trosor som säljs som ett set. Det är i grunden en stil som ser bra ut på de flesta kvinnor, oavsett vilken form och storlek, och branschen har kapitaliserat på detta faktum. Kvinnor vill bära dem eftersom det är lätt att dölja vissa delar av kroppen samtidigt som man visar upp andra delar av kroppen.

Vad är grejen med namnet?

Just nu kanke du undrar var och hur de populära babydolls fick sitt namn. Du kanske har sett eller hört om en film som sträcker sig tillbaka till 1956 – Baby Doll. Denna film var kontroversiell för sin tid. Skådespelerskan Carroll Baker bar denna typ av sovplagg i filmen, och snart ville kvinnor i alla åldrar ha på sig samma plagg. De som samlar på sig vintagekläder är glada när en babydoll från denna era plötsligt finns tillgänglig.

Historien och utvecklingen av Babydoll:

Det sägs att babydoll stilen utvecklades från kort sängkofta och de sänguddar som var populära bland kvinnor i alla åldrar under 1930- och 1940-talet. Dessa koftor var oftast skummig och i spets, ganska feminin design och dagens baby doll design skiljer sig inte mycket. De var också ungefär samma längd som dagens babydoll, men saknade den matchande trosan.

Babydoll idag kompenserar för de blygsamma underklädes mönster man såg förra året. Stilen har alltid varit erotiskt populär, men babydoll i dag brista ut som enormt populära gång i början av 00-talet. I Sverige har människor sin egen stil för deras intima plagg, men mer och mer påverkas de av Storbritannien och Tyskland. Det finns så många butiker som säljer intima såsom nelly.com och vogeni.se. Och fler och fler unga designers i Sverige har börjat designa sin egen stil genom att absorbera mönster från Storbritannien, Frankrike och USA. Ungdomar från den tiden har utvecklat något undr de tvetydiga namnet ”kinderwhore”, och denna typ av underkläder var en viktig del av det utseendet. Babydoll stilar är allmänt eftertraktade nuförtiden, och de flesta affärer som säljer fina underkläder har gett babydoll en egen kategori. Detta är inte förvånande, eftersom mängden babydoll underkläder tillgängliga idag är enorm och kan anses lite extravagant i sin dekoration.

Olika typer av BabyDoll plagg:

Du kan hitta babydoll underkläder som är lämplig för någon som är tio år gammal, så populär är stilen. Den enkla bomull eller nylon babydoll är populär bland kvinnor i alla åldrar för sin oskuldsfylla look. De bästsäljande sorter är dock de som har utformats särskilt för vuxna.

Denna typ ett kortare sovplagg kan många gånger ses som risque, om det är bärarens avsikt. När du börjar undersöka babydoll sortimentet, kommer du att upptäcka att det finns en stil som är tillgänglig och som kommer att glädja alla som vill åt den där sexigheten.

Du kan hitta babydoll toppar med sådan ornamentik som stretch fringe, mönster med detaljerad spets bh koppar eller binda upp remmar att kors i ryggen, ruggig och juvelprydda trim, marabou fjädrar, band beading, dubbar, utskärning i sidorna, grimma hånglar, öppen BH koppar, paljetter, strass, satinband, skir, genomskinligt, och ännu mer! Sådana detaljer ger plagget lite variation.

Babydoll underdelar kan också uttrycka spektrat av sexig styling. Från nätstrumpor till string i mesh material, tiill matchande string med strass eller fjädrar, eller en ruggig kjol trosa, underdelen och alla alternativ som finns ger bäraren massor av val.

BabyDoll i olika färger:

Låt oss inte glömma färgerna! Babydoll finns i alla regnbågens färger. Många kvinnor föredrar lockande nyanser av svart eller rött när de väljer ett par av denna typ av underkläder, eftersom dessa färger tenderar att ses som de mer populära alternativen för just underkläder. Dock ska man inte underskatta effekten av ljusrosa, vitt eller någon annan nyans kan ha på dina känslor och plagget.

Sexualitet åt sidan. De flesta babydolls är helt enkelt bekväma när de bärs som lounge slitage eller sovplagg, och vissa stilar är mer lämpliga för kvinnor i varje ålder och kroppsstorlek.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!