Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin

Det var 27 år sen sist han gjorde en egen Stand Up show! Nu är det dags för komikens fader, legendaren och en av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman att ge sig ut på en rikstäckande turné med föreställningen Gubbvarning Live. Föreställningen bygger vidare på Lennies böcker med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.

Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!

Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Föreställningen provspelades i Borås under hösten 2017, det blev succé, utsålt och en publik som var lyrisk. Nu är det äntligen dags för resten av Sverige att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och i våras turnerade han tillsammans med Robert Wells i showen och succén Standup – Sitdown, runt om i Sverige.

Rikstäckande turnéplan, Lennie Norman – Gubbvarning Live våren 2018!

Februari

8/2Luleå, Kulturens Hus, 9/2Skellefteå, Nordanåteatern, 10/2 Umeå, Ersboda Folkets Hus,

15/2 Sundsvall, Hedbergska Aulan, 16/2 Örnsköldsvik, Folkan, 17/2 Östersund, Storsjöteatern, 22/2 Stockholm, Intiman, 23/2 Västervik, Teatern, 24/2 Varberg, Nöjeshallen

Mars

2/3 Karlskoga, Folkets Hus, 3/3 Norrköping, Flygeln, 8/3 Karlstad, Scalateatern, 9/3 Vara, Konserthus, 10/3 Örebro, Hjalmar Bergmans Teatern, 15/3 Falun, Kulturhuset tio14, 16/2 Motala, Convention Center, 17/3 Skövde, Stadsteatern, 18/3 Linköping, Garden, 21/3 Halmstad, Figarosalen, 22/3 Göteborg, Lorensbergsteatern, 23/3 Kungälv, Mimers hus, 24/3 Uddevalla, Östraboteatern, 25/3 Kungsbacka, Teatern

April

5/4 Kristianstad, Konserthus, 6/4 Ystad, Teatern, 7/4 Nyköping, Culturum, 8/4 Kalmar teater

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!