8 Vanliga Misstag Man Gör Med Underkläder och hur Du Kan Undvika Dem

Kvinnor bär underkläder för en hel uppsjö av olika anledningar. Vissa önskar att hetta till det med sina partners, några vill må bra med sig själva, vissa vill känna sig bekväma, och vissa vill helt enkelt bara se bra ut. Oavsett dina skäl, kan vi alla vara överens om att köpa sexiga underkläder handlar om det faktum att vi vill se bra ut. Lita på mig, jag borde veta detta, jag har varit klädd i underkläder så länge jag kan minnas. Du förstår, jag brukade bära på mormorstrosor och var den typen av tjej, och det var mycket, mycket sällsynt att jag skulle matcha min behå med mina underkläder, och för att vara ärlig, jag trodde detta var okej. Det var inte förrän jag tittade i spegeln, som jag insåg att jag inte var helt nöjd med hur jag såg ut. Jag är inte en storlek noll, och jag kommer aldrig att bli en storlek noll, för jag älskar vin och choklad så mycket. Jag gillar fortfarande att hålla mig i ganska bra form dock, så jag är noga med vad jag äter och jag tränar tre eller fyra gånger per vecka.

När jag tittade mig i spegeln den där ödesdigra kvällen, var det inte min kropp jag störde mig på, nej, det var mina underkläder. Mina mormorstrosor var alldeles för stora, de var rivna, bleka, tråkiga och alldeles för stora och tantiga. Jag kommer ihåg den dagen så tydligt, de var tänkt att vara gröna, men de såg mer ut som beige. Så för min behå, ja, det var en rosa, en rem hade åkt upp, mina bröst hade knappt stöds alls, och det gjorde bara att jag såg ut som jag inte brydde mig ett dugg. Där var jag i ett par tråkigt bleka gröna mormorstrosor, tillsammans med en rosa behå som såg decennier gamla ut, och jag såg bara en enda röra. Från det ögonblicket bestämde jag mig för att ta mer stolthet i mitt utseende. Under åren har jag funnit att underkläder inte alltid ser lika bra ut på dig som du kan ha föreställa sig. Om du bär underkläder fel, eller om du helt enkelt köper fel stil, kommer du sannolikt att hitta dig frågandes varför du gjorde detta. Nedan kommer jag att lista en rad av vanliga misstag man lätt gör med underkläder, som jag har lärt mig under åren, och kommer att titta på vad du kan göra för att undvika att göra samma misstag som jag. Ta en titt och se hur många du är skyldig till.

Bära lössittande behå – Som jag nämnde ovan, stunden när jag fick syn på mina bröst i spegeln i den hemska rosa behån som jag ärligt talat, skulle ha slängt för flera år sedan, ja då visste jag att något behövde ske. Kvinnor är mycket medvetna om sina bröst, och varför skulle vi inte vara det? Jag vet alltför väl att gravitationen är inte på vår sida när vi blir äldre, vilket är varför det är viktigt att hitta de mest stödjande och attraktiv behån som du kan. När du bär en behå, vill du att dina bröst ska ha stöd, du vill att det ska vara bekvämt, och du vill att de ska se bra ut. Tro det eller ej, men nästan 1 av 2 kvinnor där ute är skyldiga till att bära en behå som är alldeles för stor och alldeles för lös. När kuporna sitter löst, så stöds inte dina bröst, och inte bara det, men du löper också risk för ”att behån tappar grepp” när som helst. Ingen vill plötsligt visa upp sin bröstvårta, men om din behå är för lös, är det precis vad du är i riskzonen för att drabbas av. Mitt råd är att hitta en behå som inte är för hård och inte för lös. En lös behå stödjer inte, den döljer ditt bröst och dränker din klyvning, och det gör ingenting för din byst.

Bära åtsittande behå –Å andra sidan är det ett vanligt misstag med underkläder att kvinnor tenderar att bära en behå som är för tajt. Jag ska vara den första att erkänna, att en tajt behå kan göra underverk för din klyvning och byst, men det kommer med ett pris. Visst, tajta behås kommer att ge dig en bra klyvning och kommer att göra så att dina bröst ser större ut, men efter några minuter kommer du att hitta dig själv obrydd om hur dina bröst ser ut, eftersom du är alltför upptagen med det faktum att dina bröst, axlar och rygg, får utstå mycket smärta. Behås ska passa perfekt för en anledning, så se till att du hittar en storlek som gör exakt det.

Mormorstrosor! – Åh, nej, de fruktade mormortrosorna är tillbaka. Vi har alla sett Bridget Jones Dagbok, och vi fick oss alla ett gott skratt under den välkända mormorstrosan scenen. Anledningen till att vi alla skrattade var dock eftersom vi alla kan relatera så mycket till det. Jag vägrar nu att bära mormorstrosor, oavsett hur stor och tantig jag känner mig, och du bör göra detsamma. Tråkigt, föga smickrande, överdimensionerad och tråkiga underkläder kommer inte göra gott åt din självkänsla. När det kommer till underkläder, tvinga dig utanför din komfortzon och leta efter underkläder som du normalt inte skulle överväga. String och G-strings till exempel, är otroligt bekväma, de är också hygieniska, och de ser väldigt sexiga ut på. Även om du inte är speciellt stolt över din rumpa, kommer en bra stringtrosa eller G-string att göra underverk för ditt rumpa, så kasta bort bomulls mormorstrosorna och välj något lite sexigare och mer vågat.

Att inte äga tillräckligt med underkläder – Vi har alla våra egna favoritkläder, och när det kommer till underkläder, så är det särskilt sant. Men det betyder inte att vi helt enkelt bär samma sak om och om igen, eftersom det snabbt kommer att förlora sitt värde, och dessutom, kommer dina favoritunderkläder att slitas ut mycket snabbare. En tjej kan aldrig ha för många underkläder, så spendera pengar på rätt saker, mina vackra underklädesälskare, och sluta inte förrän din garderob är full med sexiga negligéer.

Att inte matcha underkläder – Som jag sa, åsynen av dessa hängande gröna trosor och den bleka rosa behån, var tillräckligt för att driva mig till tårar. Att underlåta att matcha underkläder är ett grundläggande misstag världen över, och folk tenderar att göra det på en regelbunden basis. Om dina underkläder är i ett enda stycke, så självklart, behöver du inte oroa dig. Om du har en behå och trosa för att matcha upp, se till att du gör det också. Ibland kan du komma undan med olika färger, om färger eller mönster kompletterar varandra. En röd behå med svarta spetstrosor kommer att fungera, men en ljusgrön behå med oranga trosor, tja, inte så mycket. Matchande underkläder tillsammans är inte bara sexigt, det hjälper också till att visa att du bryr dig och att du har gjort ett försök.

Synliga troslinjer – Ah, detta fruktade misstag Om du är hemma själv, är det inget problem, så klart. Men om du bär dina sexiga underkläder under dina vanliga kläder när du är ute offentligt, kommer du inte vilja att dina strumpbyxor ska vara synlig för hela världen. Så, vad kan du göra? Tja, du kan välja att inte bära några alls, men eftersom detta är en artikel där vi pratar om underkläder, ska jag istället rekommendera några alternativ. Jag själv föredrar stringtrosor eftersom de är så tunna att du behöver inte bekymra dig om linjen, och för rumpan, ja, du vet hur stringtrosor ser ut, så det är ganska uppenbart, eller hur?

Hålla sig till tråkiga färger – Som jag sa, vi har alla våra egna favoritfärger, men det betyder inte att varje enskild uppsättning av underkläder som vi äger, behöver vara samma färg. När du köper sexiga underkläder, var lite djärvare och tänk utanför lådan. Välj färger eller mönster som du normalt inte skulle välja, och se hur de ser ut? Om du normalt brukar bära svart, vara lite modigare och välj något ljust och levande istället.

Inte tvätta din behå tillräckligt ofta – När det kommer till underkläder, för de flesta av oss, efter att ha använt underkläder en gång, går de direkt till tvättkorgen, varför skulle de inte? Med behås, är det ofta en annan historia. En hel del kvinnor, mig inkluderad, är skyldig till att inte tvätta sina behåar någonstans i närheten så ofta som de borde, och ja, resultatet är inte vackert. Kvinnor tenderar att inte fokusera på behåar eftersom, bröstet är mer hygieniskt, jämfört med nedre delen, och dessutom, att tvätta behås ofta är en verklig smärta. De flesta behås måste tvättas i kallt vatten på mjuka inställningar, och en del behöver tvättas för hand. När du har bråttom, är detta inte idealiskt, så därför väljer kvinnor helt enkelt att behålla samma behå på dag in, och dag ut. Sluta göra detta! Det luktar, det är allt annat än sexigt, och det är ohygieniskt. Sikta på att tvätta din behå en gång varann dag, minst, om du nu inte är varm och svettig om dagarna, då är det en gång per dag som gäller.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!