Annonsera på Edaportalen

Under de drygt 15 år som Edaportalen funnits har vi haft över 10 miljoner sidvisningar och besöksantalet ökar stadigt. Edaportalen har i runda slängar 30 000 (aug 2018) sidvisningar per dag och de flesta av våra besökare är från trakten, både från den svenska sidan men även norrmännen besöker oss flitigt.

Annonsering på nätet blir allt viktigare att använda sig av som företag.

Investeringarna i reklam på internet har under flera år vuxit med tvåsiffriga procenttal. Anledningarna till att nätreklam är så populärt är att man når högsta resultat med lägsta investering och att man kan jobba med budskap.

En annons på edaportalen kostar från ett par hundralappar i månaden och då visas den över 800 000 gånger (aug 2018), och som många undersökningar visar är det upprepning av annonser som har betydelse för hur väl inarbetat ett varumärke blir. En annons på edaportalen ger dig som företagare en fantastisk plattform för att nå dina framtida kunder, till en väldigt låg kostnad per annonsvisning.

En annan fördel med att annonsera på nätet är de många möjligheterna till att göra en annons som sticker ut då det är mycket vanligt att använda sig av rörligt media i annonserna. Det går att ta fram många olika varianter och köra dem samtidigt.

Edaportalen erbjuder ett antal olika format, men man kan även få annonsen i ett annat format om så önskas.

Våra standardformat är

 300×120 px  – Ring eller melja för pris
 300×240 px   – Ring eller melja för pris
 980×120 px  – Ring eller melja för pris
 
Köper du 3 månaders annonsering ingår bannerproduktion. Alla annonser kan produceras som sk animationer beroende på innehållet. Alla annonser kan länkas till din webbplats, antingen till startsidan eller djuplänkning.

Vill du veta mer om annonsering kontakta oss på info@edaportalen.com
  

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!