Om Edaportalen

Grundtanken med edaportalen är att underlätta för dig som besökare att hitta på Internet genom att samla det mesta ”under samma tak”, ge tips på spännande sajter och tjänster, samt att marknadsföra Eda kommun, handel, turism och kultur på ett spännande sätt.

Vi levererar också leverera små och stora nyheter, lokala som nationella, och alla är välkomna med egna inlägg på klotterplanket. Skriv vad just du tycker tex. om våra politiker, trafiksituationen eller om vad du tycker är viktigt. Ordet är fritt ! kontakta oss gärna och kom med idéer och kritisera oss gärna, allt för att vi skall lyckas med en ännu bättre portal.

Vi syns, varje dag på Internet
/ Redaktionen

Vi vill även passa på att klargöra att Edaportalen INTE har någon koppling till Eda kommun utan är helt fristående/oberoende 

Hjälp till att göra edaportalen mer läsvärd!

Vill din förening synas på nätet? Finns det föreningsledare eller någon annan person som brinner för något, sitt yrke, hobby mm. Information är välkommen från alla inom kommunen. Det är bara att mejla info@edaportalen.com

Föreningsledare! Du vet väl ?

Att det för föreningslivet i kommunen är gratis att annonsera på portalen. Har din förening något som den vill nå ut med ? info@edaportalen.com

Disclaimer

Vi garanterar inte att informationen på edaportalen är korrekt. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera innehållet utan anmodan eller förvarning. Vi tar inget ansvar för de sajter som har länkar till oss eller som vi har länkar till. Vi har ingen kontroll över eller ansvar för sajter du kommer i kontakt med genom edaportalen.

Länka till oss

Edaportalen logoEdaportalen logoEdaportalen logo
Här kan du ladda ner ett urval med logotyper som du kan använda om du vill länka till oss. (högerklicka på bilden och välj ”spara som”).  Saknar du en logotyp som passar din hemsida? hör av dig till oss så fixar vi en.

På Edaportalen använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Ok, jag fattar!