Free songs

Samariten tar över efter räddningstjänsten

Den första februari lämnar Arvika kommun över ambulansverksamheten i Arvika och Eda kommuner till Samariten Ambulans AB - detta som ett resultat av Landstingets senaste upphandling av verksamheten.

Arvika kommun har bedrivit ambulansverksamheten sedan 1949 inom ramen för kommunens Räddningstjänst.
De senaste månaderna har Räddningstjänsten och Samariten Ambulans AB jobbat tillsammans för att övergången ska kunna ske smidigt. I övergången har personal från Räddningstjänsten gått över till Samariten, vilket är den viktigaste förutsättningen för ambulanssjukvård av fortsatt mycket hög kvalitet.


 

En kommentar

  1. Det var bättre förr! Den saken är absolut klar!
    Lider med er. Ni var den "sista" utposten.
    Vi, Helsingborgs Brandkår, Malmö, Göteborg, var dom sista att bedriva en fullgod, kvalitativ, kvantitativ, ekonomisk ambulanssjukvård till våra medborgare! Landstingen tror fortfarande att de kan mjölka ut några kronor till och samtidigt slå i medborgare att det inte blir sämre, men mer kvalité i vården...? när FAN skall vi gå samman och erbjuda den bästa, kvalitativa, ekonomiska ambulanssjukvården? Brandchefer i Sverige agera och gå samman! (få slut på svineriet att tjäna pengar på våra skattepengar. Dessa skall inte gå till aktie ägare utan direkt tillbaka till ambulanssjukvården och utveckla denna). Denna organisation är absolut den bästa!

Till toppen